Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
TM6 TM5

Pineapple and Coconut Cheesecake Bars

4.7 (30 ocen)

Składniki

Shortbread Crust

  • 260 g plain flour
  • 200 g granulated sugar
  • 50 g desiccated coconut
  • 220 g unsalted butter, soft

Pineapple Filling

  • 450 g cream cheese, room temperature
  • 70 g granulated sugar
  • 2 medium eggs
  • 370 g tinned crushed pineapple, well drained
  • 2 tsp vanilla extract

Coconut Topping

  • 40 g unsalted butter, diced
  • 150 g flaked coconut
  • 30 g granulated sugar

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1065 kJ / 255 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
16 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy