Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gruyère gevulde zalmburger
- 80 g wit brood, in stukken
- 15 g olijfolie
- 50 g boter, in stukken
- 350 g bloemige aardappelen, geschild, in blokjes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper, en meer naar smaak
- 30 g lente-ui, in stukken
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 80 g Gruyère kaas, in 8 stukken
Sla
- 120 g gemengde jonge bladsla
- 100 g cherry tomaten, gehalveerd
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 1 el olijfolie
- ½ el balsamico azijn
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Kip met citroen
50min
Glühwein
15min
Perzik Bellini
5min
Gerookte zalm sneetjes
Brak ocen
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Chocoladetaart met sinaasappel
2 godz. 40 min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min