Gruyère gevulde zalmburger met sla

Gruyère gevulde zalmburger met sla

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porties

Składniki

Gruyère gevulde zalmburger
  • wit brood in stukken
    80 g
  • olijfolie
    15 g
  • boter in stukken
    50 g
  • bloemige aardappel geschild, in blokjes (1 cm)
    350 g
  • water
    50 g
  • zout en meer naar smaak
    1 tl
  • vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak
    1 tl
  • lente-ui in stukken
    30 g
  • verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)
    350 g
  • Gruyère kaas in 8 stukken
    80 g
Sla
  • gemengde jonge bladsla
    120 g
  • cherry tomaten gehalveerd
    100 g
  • zout
    ½ tl
  • vers gemalen peper
    1 snuifje
  • olijfolie
    1 el
  • balsamicoazijn
    ½ el

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 27 g
Kalorie 2197 kJ / 525 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...