Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gruyère gevulde zalmburger
- 80 g wit brood, in stukken
- 15 g olijfolie
- 50 g boter, in stukken
- 350 g bloemige aardappelen, geschild, in blokjes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper, en meer naar smaak
- 30 g lente-ui, in stukken
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 80 g Gruyère kaas, in 8 stukken
Sla
- 120 g gemengde jonge bladsla
- 100 g cherry tomaten, gehalveerd
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 1 el olijfolie
- ½ el balsamico azijn
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15 min
Erwten met ham
25 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Kip in perziksaus
40 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Brak ocen
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Frambozen - limoensorbet
Brak ocen
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min