Urządzenia i Akcesoria
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porties
Składniki
Gruyère gevulde zalmburger
-
wit brood in stukken80 g
-
olijfolie15 g
-
boter in stukken50 g
-
bloemige aardappel geschild, in blokjes (1 cm)350 g
-
water50 g
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak1 tl
-
lente-ui in stukken30 g
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
Gruyère kaas in 8 stukken80 g
Sla
-
gemengde jonge bladsla120 g
-
cherry tomaten gehalveerd100 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn½ el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
27 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zal(m)ig lekker
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kalkoenburgers
Brak ocen
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Brak ocen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Oranje gekleurde eieren
Brak ocen
Citroenkoekjes
Brak ocen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 godz. 40 min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 godz. 30 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.
Ovenschotel van aardappelen
1 godz. 30 min