
Urządzenia i Akcesoria
Flatbread de seigle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 morceaux
Składniki
-
de flocons d'avoine70 g
-
d'eau500 g
-
de levure fraîche émiettée20 g
-
de miel40 g
-
d'huile de tournesol et plus pour graisser100 g
-
de farine de seigle200 g
-
de farine à pain et plus pour parsemer380 g
-
de sel1 c. à café
-
de graines de fenouil, séchées (opcjonalnie) selon votre goût1 c. à café
-
de farine à pain et plus pour parsemer
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Kalorie
415 kcal /
1738 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Savoureux Flatbreads
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks