Flatbread de seigle

Flatbread de seigle

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 morceaux

Składniki

  • de flocons d'avoine
    70 g
  • d'eau
    500 g
  • de levure fraîche émiettée
    20 g
    7 g de levure déshydratée, émiettée
  • de miel
    40 g
  • d'huile de tournesol et plus pour graisser
    100 g
  • de farine de seigle
    200 g
  • de farine à pain et plus pour parsemer
    380 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de graines de fenouil, séchées (opcjonalnie) selon votre goût
    1 c. à café
  • de farine à pain et plus pour parsemer

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 415 kcal / 1738 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...