Flatbread de seigle

Flatbread de seigle

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 morceaux

Składniki

  • 70 g de flocons d'avoine
  • 500 g d'eau
  • 20 g de levure fraîche émiettée
    7 g de levure déshydratée, émiettée
  • 40 g de miel
  • 100 g d'huile de tournesol et plus pour graisser
  • 200 g de farine de seigle
  • 380 g de farine à pain et plus pour parsemer
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à café de graines de fenouil, séchées (opcjonalnie) selon votre goût
  • de farine à pain et plus pour parsemer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 9 g
Kalorie 1738 kJ / 415 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 4.8 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...