Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di gelatina in fogli, a striscioline
- 25 g di acqua
Meringa
- 90 g di zucchero
- 25 g di acqua
- 45 g di albumi
- 3 - 4 gocce di succo di limone
Crema yogurt
- 250 g di yogurt greco bianco
Panna montata
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- lamponi freschi, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Pumpkin pie
2óra 30p
Meringata
4sa 30 dk
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35 Min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50 min.
Crème caramel
2sa 45 dk
Bavarese alle nocciole
6h 40min
Éclair ai gamberetti saporiti
1 Std. 20 Min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Mousse alla crema di nocciole (per 2 persone)
2 Std. 15 Min
Panna cotta kiwi e ciliegie
6h 40min
Mousse al cioccolato e arancia (senza glutine)
8h 20min