Torta con uva fragola

Torta con uva fragola

4.4 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 fette

Składniki

  • 2 uova
  • 75 g di olio di semi di mais
  • 100 g di burro morbido a pezzi
  • 200 g zucchero
  • 500 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 1 pizzico di sale
  • 800 g di uva fragola gli acini senza semini
  • latte q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 6.4 g
Kalorie 1677 kJ / 401 kcal
Tłuszcz 14.4 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 61.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...