Urządzenia i Akcesoria
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
egg yolks from medium eggs3
-
Dijon mustard1 ½ heaped tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
lemon juice20 g
-
olive oil50 g
-
sunflower oil250 g
-
tinned anchovies drained5
-
pickled capers drained and rinsed2 Tbsp
-
red onion halved40 g
-
fresh tarragon leaves only3 sprigs
-
fresh chives halved5
-
fresh parsley leaves5 g
-
quail eggs12
-
potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)750 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
2601 kJ /
628 kcal
Tłuszcz
56 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Light Blue Dyed Eggs
55 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Lemon Avocado Sauce
35 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Sardine Sandwich Filling
5 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min