Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
TM6 TM5

Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies

4.4 (34 oceny)

Składniki

  • 3 egg yolks, from medium eggs
  • 1 ½ heaped tsp Dijon mustard
  • 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
  • 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
  • 20 g lemon juice
  • 50 g olive oil
  • 250 g sunflower oil
  • 5 tinned anchovies, drained
  • 2 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
  • 40 g red onion, halved
  • 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
  • 5 fresh chives, halved
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 12 quail eggs
  • 750 g potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)
  • 500 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2601 kJ / 628 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
56 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy