Urządzenia i Akcesoria
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
egg yolks from medium eggs3
-
Dijon mustard1 ½ heaped tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
lemon juice20 g
-
olive oil50 g
-
sunflower oil250 g
-
tinned anchovies drained5
-
pickled capers drained and rinsed2 Tbsp
-
red onion halved40 g
-
fresh tarragon leaves only3 sprigs
-
fresh chives halved5
-
fresh parsley leaves5 g
-
quail eggs12
-
potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)750 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
2601 kJ /
628 kcal
Tłuszcz
56 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Mulled Wine
30 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min