Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.3 g
Kalorie
2719 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
106.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Oregano Focaccias
3 godz. 40 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Bagels with Egg and Bacon Jam
3 godz. 20 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Parker Rolls
2 godz. 20 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 godz. 25 min
Blueberry Buns
3 godz. 25 min
Four Cheese Sharing Flatbread
40 min
Sunday Morning Brekky Bake
1 godz. 15 min
Potato Base Pizza
1 godz. 5 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min