Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolla, a pezzi
- 100 g di porro, a pezzi
- 150 g di bulbi di finocchio, a tocchetti
- 50 g di foglie di cavolo verza, a listarelle
- 100 g di sedano, a tocchetti
- 100 g di peperone verde, a tocchetti
- 150 g di carota, a tocchetti
- 700 g di acqua
- 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 146.5 kJ / 35 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di lenticchie alla turca
1óra
Zuppa di carciofi
35 min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55min
Insalata russa di barbabietole
1óra 10p
Caldo verde
35 min
Insalata di fragole e burrata con pesto di basilico
20 min
Involtini estivi
30min
Zuppa di quinoa
35 min
Bhaji alle cipolle
35 min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55min