Urządzenia i Akcesoria
Fairy doll cake
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Vanilla cake
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing200 g
-
plain flour680 g
-
white sugar540 g
-
baking powder2 tbsp
-
salt2 pinch
-
full cream milk500 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs4
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened120 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Fondant
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra sifted for dusting and kneading (see Tips)620 g
-
natural food colouring of choice (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295.5 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
408041.8 kJ /
971.5 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
172.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttercream icing
10 min
Royal icing (sugar glaze)
5 min
Marshmallow icing
7 godz. 40 min
Robot cake
2 godz.
Basic vanilla cake
55 min
Spider cakes
1 godz. 45 min
Freckle cake
26 godz. 40 min
Vanilla honey cupcakes
1 godz. 20 min
Chocolate cupcakes
1 godz. 20 min
Dark chocolate frosting
10 min
Basic chocolate cupcakes
40 min
Basic vanilla cupcakes
35 min