Urządzenia i Akcesoria
Chocolate cream pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Choc biscuit base
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
raw sugar1 tbsp
-
Chocolate Ripple biscuits™250 g
Chocolate custard filling
-
dark chocolate chips150 g
-
raw sugar70 g
-
cornflour60 g
-
milk600 g
-
salt1 pinch
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract1 tsp
Whipped cream
-
cream250 g
-
icing sugar1 tbsp
-
dark chocolate shaved for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.6 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2738.8 kJ /
652.1 kcal
Tłuszcz
44.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
56.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini lemon curd tarts
2 godz. 20 min
Profiteroles
2 godz.
Buttercream icing
10 min
Whipped cream
15 min
Six-layer cake
5 godz. 45 min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 godz. 5 min
Whoopie pies
1 godz. 20 min
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min
Mini strawberry mousse flower tarts
4 godz. 45 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Biscuit pops
2 godz. 5 min
Simple butter biscuits
3 godz. 20 min