Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de dátiles sin hueso
- 1 ½ cucharaditas rasas de bicarbonato
- 180 g de agua
- mantequilla para engrasar
Salsa de toffee
- 60 g de mantequilla en trozos
- 60 g de azúcar moreno
-
75
g de sirope dorado
lub 75 g de miel - 40 g de leche
-
¼
cucharadita de vainilla líquida
lub ½ cucharadita de azúcar de vainilla casero
Pudins de dátiles
- 40 g de mantequilla en trozos
- 110 g de azúcar moreno
- 150 g de harina
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 1 huevo L (63-73 g)
- 700 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1522 kJ / 363 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15 min
Pan de higos
72h 5 min
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40min
Cheesecake con praliné de almendras
4h
Chips de semillas
2h
Crumble de pera con chocolate
25min
Flan de coco thai
5h
Cheesecakes de pistacho con mango
2h 30min
Peras al vapor con salsa de chocolate y cardamomo
40min
Paté de higaditos de pollo
4 Std. 15 Min
Semifrío de castañas con salsa de nueces
4 godz. 30 min
Arroz con leche de coco y mango
40min