Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de vinagre de vino blanco
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de azúcar
- 1 cucharada de sal
-
2
hojas de laurel frescas
lub 2 hojas de laurel secas - 400 g de pimientos (rojos, verdes y amarillos) en tiras
- agua
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 5723 kJ / 1368 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 120.2 g
- Tłuszcz
- 100.5 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papillote de pencas de acelga
30 min
Conserva de tomates cherry
1 godz. 30 min
Pimientos marinados
55 min
Membrillo con agaragar
2h 35 min
Calabacín confitado
40 min
Zanahorias agridulces
1 godz.
Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín
30 min
Membrillos al vapor con carquinyolis de harina de almendra
3h 50min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min
Mermelada de verano
55 min
Calabacín encurtido en aceite
3h 20min
Berenjenas y calabacines marinados
1 godz. 30 min