Urządzenia i Akcesoria
Zatar - Oriente Próximo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
75 g
Składniki
-
20 g de tomillo seco
-
15 g de orégano seco
-
15 g de ajedrea seca
-
10 g de zumaque
-
2 cucharaditas de sal
-
20 g de semillas de sésamo tostado
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 75 g
Sód
4678.4 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
1214 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
18.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry en polvo - Subcontinente indio
10 min
Siete especias japonesas (Shichimi togarashi)
45 min
Bocadillos de ternera (Banh mi) - Vietnam
1 godz. 15 min
Pasta de curry verde
30 min
Tabulé - Líbano
2 godz. 15 min
Tortitas de habas de soja (Bindaetteok Jeon) - Corea
8 godz. 30 min
Salsa de cacahuetes (Kacang sambal) - Indonesia
5 min
Chutney de mango - India
1 godz. 10 min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3 godz. 20 min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 godz. 5 min
Dip coreano con manzana (Sagwa-ssamjang) - Corea
10 min
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20 min