![Cinco especias chinas Cinco especias chinas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/527BA5CC-542A-4D4F-A6EF-5DD1840CFD79/Derivates/850257a0-b0c4-40fe-ba42-ff141244d109.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cucharaditas de pimienta de Sichuán
- 3 anises estrellados
- 2 cucharaditas de semillas de hinojo
- 2 palos de canela
- 6 clavos
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 235.8 kJ / 56.4 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Błonnik
- 6.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garam masala - Subcontinente indio
5 Min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10 Min
Bibimbap (plato completo coreano)
1h 10 min
Sopa asiática de champiñones al curry (sin gluten)
25 min
Pato Pekín - China
1 Std. 30 Min
Menestra thai con salsa de ostras y arroz jazmín
45 min
Lassi salado - India
5 Min
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50 min
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45 min
Cordero garam masala con arroz basmati
50 min
Rollitos fríos con salsa de cacahuetes (Goi cuon) - Vietnam
20 min
Pad thai de pollo - Tailandia
20 min