
Urządzenia i Akcesoria
Porra antequerana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 raciones
Składniki
-
huevos duros2
-
de jamón curado en dados100 g
-
de tomate en rama (cortados en mitades)1000 g
-
diente de ajo1
-
de pimiento rojo50 g
-
de aceite de oliva virgen extra150 g
-
de pan del día anterior en trozos200 g
-
de sal1 - 1 ½ cucharaditas
-
de vinagre de jerez10 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
210 kcal /
878 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
15.8 g
Węglowodany
11.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
508.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

40 años
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania