Solomillo al whisky

Solomillo al whisky

4.2 368 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 50 g zumo de limón
  • 1 cucharada de maicena
  • 100 g de agua
  • 60 g de aceite de oliva
  • 15 g de mantequilla
  • 100 g de dientes de ajo con piel, chafados
  • 2 hojas de laurel secas
  • 2 solomillos de cerdo cortados en medallones de 1 cm y salpimentados
  • 100 g de whisky
  • 200 g de vino blanco
  • 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
  • 1 pellizco de comino en grano (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 493.5 mg
Białko 36.4 g
Kalorie 1722.8 kJ / 411.8 kcal
Tłuszcz 18.1 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...