Urządzenia i Akcesoria
Authentic Meat Floss
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 jar
Składniki
-
pork loin cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking oil10 g
-
light soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
67 g
Kalorie
3051 kJ /
730 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Homemade Soy Milk
35 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Shallot Oil
25 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Yam Rice
45 min