Urządzenia i Akcesoria
Authentic Meat Floss
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 jar
Składniki
-
pork loin cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking oil10 g
-
light soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
67 g
Kalorie
3051 kJ /
730 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Braised pork belly
55 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min