Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g pork loin, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cooking oil
- 40 g light soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 150 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 jar
- Kalorie
- 3051 kJ / 730 kcal
- Białko
- 67 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Hakka Yam Abacus
20 min
Pineapple Tarts
1h 30min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Sesame Crème
10min
Yam Rice
45 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min