
Urządzenia i Akcesoria
Vegetable soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes cut in halves100 g
-
onions cut in halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste600 g
-
butter20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
90 kcal /
375 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Możesz także polubić...
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Leek and potato soup
45 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Cauliflower cheese
55 min
Creamy tomato soup
30 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Creamy courgette soup
25 min
Creamy Pepper Soup
20 min
Tomato sauce
40 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min