Vegetable soup
TM6 TM5 TM31

Vegetable soup

4.5 ( 60 ocen )

Składniki

  • 300 g potatoes cut in pieces (see tip)
  • 100 g tomatoes cut in halves
  • 80 g onions cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces
  • 2 sprigs fresh parsley
  • ½ tsp salt adjust to taste
  • ¼ - ½ tsp ground pepper to taste
  • 600 g water adjust to taste
  • 20 g butter
    lub 20 g olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
90 kcal / 375 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy