Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 huevos duros
- 200 g de queso de Burgos (0% materia grasa)
- 3 - 4 dientes de ajo
- 2 cucharaditas colmadas de mostaza de Dijon
- 1 pellizco de sal
- 100 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 440 g
- Kalorie
- 1299 kJ / 311 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmorejo
10 min
Salsa verde
20 min
Salmorejo para dos
45 min
Potaje de judías con borrajas
30 min
Ajoblanco
5 Min
Gazpacho
10 min
Alioli
10 min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2h 15 min
Tomate frito
25 min
Gamba blanca de Huelva cocida
35min
Lactonesa (mayonesa sin huevo)
5 Min