Urządzenia i Akcesoria
Fruit sauce (coulis)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh fruit (e.g. berries, mango), room temperature, cut in pieces as needed250 g
-
sugar (caster sugar) adjust to taste75 g
-
lemon juice15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
3 g
Kalorie
1719 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
15 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Meat stock paste
45 min
Icing sugar
5 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Basil pesto
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Brak ocen
Chocolate mousse
3 godz. 20 min