Urządzenia i Akcesoria
Fruit sauce (coulis)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh fruit (e.g. berries, mango), room temperature, cut in pieces as needed250 g
-
sugar (caster sugar) adjust to taste75 g
-
lemon juice15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
3 g
Kalorie
1719 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Béchamel sauce
15 min
Crème Pâtissière
15 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Berry mousse
4 godz. 50 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Béchamel Sauce
15 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Crème Pâtissière
15 min
Quiche Lorraine
50 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min