Urządzenia i Akcesoria
Baked Peaches with Meringue Topping
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Baked Peaches
-
peaches4
-
almonds50 g
-
granulated sugar25 g
Swiss Meringue
-
egg whites from medium eggs3
-
caster sugar140 g
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Emmental Gougères
50 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 godz. 10 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Mayonnaise
5 min
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Lemon meringue tart
2 godz. 30 min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Lemon Tart
4 godz. 30 min