Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 薑 ,切片
- 100 克 熟白果
- 400 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),先以滾水川燙去血水
- 200 克 啤酒
- 500 克 水
- 100 克 雪白菇 (白精靈菇)
- 1 茶匙 美極鮮味露
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 924.8 kJ / 221.2 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Błonnik
- 1.5 g