白果啤酒雞湯

白果啤酒雞湯

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • ,切片
    10 克
  • 熟白果
    100 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),先以滾水川燙去血水
    400 克
  • 啤酒
    200 克
  • 500 克
  • 雪白菇 (白精靈菇)
    100 克
  • 美極鮮味露
    1 茶匙
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 221.2 kcal / 924.8 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 9.1 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...