Naked cake al cioccolato

Naked cake al cioccolato

4.5 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
12 fette

Składniki

Torta
  • burro q.b.
  • farina tipo 00 q.b.
  • 2 uova (da 60 g)
  • 250 g di latte
  • 110 g di yogurt bianco naturale
  • 240 g di zucchero
  • 100 g di semi di girasole
  • 60 g di cacao amaro in polvere
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Farcitura
  • 60 g di zucchero
  • 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 250 g di mascarpone

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 9 g
Kalorie 2272 kJ / 543 kcal
Tłuszcz 32.5 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 53.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...