Torta Cook-Key®
TM5 TM6

Torta Cook-Key®

4.9 (7 ocen)

Składniki

Pan di Spagna

  • burro q.b.
  • 260 g di farina tipo 00
  • 200 g di zucchero
  • 2 uova
  • 50 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Crema al limone

  • 100 g di zucchero
  • 40 g di farina tipo 00
  • 3 limoni, la scorza (senza la parte bianca)
  • 500 g di latte
  • 2 uova

Pasta di zucchero

  • 5 g di gelatina in fogli
  • 25 g di acqua
  • 550 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
  • 50 g di miele di acacia

Terminare la preparazione

  • 5 kiwi maturi, sbucciati e a fettine

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2987 kJ / 714 kcal
Białko
10.6 g
Węglowodany
153.4 g
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy