Torta Cook-Key®

Torta Cook-Key®

4.8 8 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

Pan di Spagna
  • 260 g di farina tipo 00
  • 200 g zucchero
  • 2 uova
  • 50 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema al limone
  • 100 g zucchero
  • 40 g di farina tipo 00
  • 3 limoni la scorza (senza la parte bianca)
  • 500 g di latte
  • 2 uova
Pasta di zucchero
  • 5 g di gelatina in fogli
  • 25 g di acqua
  • 550 g zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
  • 50 g di miele di acacia
    50 g di sciroppo di glucosio
Terminare la preparazione
  • 5 kiwi maturi, sbucciati e a fettine

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 10.6 g
Kalorie 2987 kJ / 714 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 153.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...