Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di zucchero
- 10 g di caffè istantaneo
- 20 g di fecola di patate
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 400 g di latte
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cioccolata alla gianduia
15min
Crema al cioccolato bianco e caffè
20min
Cioccolata calda
10min
Cioccolata chai
25 min
Sorbetto all'arancia e spumante
8 Std. 20 Min
Cioccolata bianca
15min
Cioccolata calda al cardamomo
15min
Gelatina di mele
2 godz. 40 min
Salsa dolce allo yogurt
10min
Cioccolata all'amaretto
20min
Cioccolata calda alla cannella
15min
Cioccolata calda alla vaniglia
15min