Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache al cioccolato bianco
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
Macarons
- 300 g di zucchero
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 40 g di acqua
- 150 g di farina di mandorle
- 110 g di albumi
- 2 gocce di limone
Freakshake
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di gelato al cioccolato bianco
- 130 g di latte intero freddo
- confetti al cioccolato colorati, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5644 kJ / 1349 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 119.4 g
- Tłuszcz
- 88.3 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30 min
Crema al burro al cacao
10 min
Salsa al caramello
35 Min
Pasta di zucchero
1h 10min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Freakshakes ai waffles
50min
Cioccolatini ripieni
4h
Ganache al cioccolato
12h 20min
Macaron al cioccolato
24h
Crema al caramello salato
1h 10min
Red velvet cake
1h 15 min
Waffles alla panna
1h 15 min