Mousse al vino rosso (senza glutine)

Mousse al vino rosso (senza glutine)

3.0 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
6 porzioni

Składniki

  • 6 fogli di gelatina
  • 100 g di zucchero
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di succo di frutta ribes nero
  • 300 g di vino rosso

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3 g
Kalorie 1160 kJ / 277 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...