Wersje kompatybilne
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Frolla alle mandorle
- 65 g di zucchero
- 30 g di mandorle pelate
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 pizzico di sale
Ganache al cioccolato bianco
- 180 g di panna (35% di grassi)
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 250 g di frutti di bosco misti
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cestini di crema e frutta
3h
Tiramisù ricotta e mirtilli
5sa 15 dk
New York cheesecake allo skyr (senza glutine)
7h 30min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40min
Tartellette alle fragole
1h 20min
Danish layer cake
4 Std.
Naked cake al cioccolato
4 Std.
Bicchierini al tiramisú (per 2 persone)
3h 30min
Trifle alle fragole
5h 30min
Panna cotta ai mirtilli
6h 30min
Tartellette alla frutta fresca
7h 5 min