Urządzenia i Akcesoria
Sea Vegetable Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
5 portions
Składniki
-
circular kelp head (opcjonalnie)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
414 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 godz. 15 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1 godz. 35 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Homemade Soy Milk
35 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Mushroom Meat Sauce
50 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min