Urządzenia i Akcesoria
Spring Rolls
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
8 pieces
Składniki
-
carrots cut in pieces50 g
-
roasted peanuts, unsalted50 g
-
sunflower oil25 g
-
fresh chives finely chopped (2 mm)10 sprigs
-
water plus warm water for softening1500 g
-
rice vermicelli50 g
-
tinned beansprouts drained120 g
-
spring roll rice paper (Ø 16 cm)8
-
iceberg lettuce leaves, chopped in small pieces50 g
-
fresh basil leaves, roughly chopped16
-
fresh mint leaves, roughly chopped16
-
cooked, peeled prawns80 - 100 g
-
fish sauce to taste2 - 3 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
8.4 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Wafu dressing
20 Min
Chicken Tacos al Pastor
45 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min
Fresh Prawn Spring Rolls
1 Std.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Yoghurt Dressing
5 Min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 Std. 5 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 Std.
Guacamole
10 Min