Urządzenia i Akcesoria
Treccia molisana pasquale
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
-
100 g di zucchero
-
½ limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
-
250 g di latte
-
20 g di lievito di birra fresco
-
50 g di burro a pezzi piccoli
-
550 g di farina manitoba
-
1 uovo medio
-
20 g di liquore a piacere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
224.8 mg
Białko
10 g
Kalorie
1629.3 kJ /
389.4 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
33.8 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 godz.
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Torta di rose
2 godz.
Colomba classica
6 godz. 45 min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 godz. 20 min
Corona di brioche alla crema di whisky
5 godz.
Torta di rose salata
4 godz. 15 min
Cornetto gigante
6 godz.
Ghirlanda centrotavola
5 godz. 5 min
Torta di rose al gianduia
4 godz. 10 min
Pan brioche allo yogurt
5 godz. 15 min
Treccia al latte
2 godz. 30 min