Urządzenia i Akcesoria
Treccia molisana pasquale
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
-
100 g di zucchero
-
½ limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
-
250 g di latte
-
20 g di lievito di birra fresco
-
50 g di burro a pezzi piccoli
-
550 g di farina manitoba
-
1 uovo medio
-
20 g di liquore a piacere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
224.8 mg
Białko
10 g
Kalorie
1629.3 kJ /
389.4 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
33.8 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Muffin pasquali
45 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Strudel di ricotta e pane
2 godz. 30 min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Colomba salata
3 godz. 10 min
Corona di pane con il sesamo
15 godz. 30 min
Brioche morbide molisane
7 godz.
Corona di pan di pizza
4 godz.
Girelle al Rum e arancia
7 godz. 30 min
Torta di rose
2 godz.
Treccia al latte
2 godz. 30 min