Massada de lulas

Massada de lulas

4.7 173 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 doses

Składniki

  • salsa
    20 g
  • azeite
    30 g
  • alho
    2 dentes de
  • tomate em pedaços
    200 g
  • cebola cortada às rodelas
    250 g
  • lulas limpas cortadas em pedaços
    400 g
  • folha de louro
    1
  • caldo de peixe caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de peixe
  • água
    150 g
  • vinho tinto
    100 g
  • manjericão só as folhas
    5 pés de
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • massa tipo penne
    200 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 404.6 kcal / 1692.7 kJ
Białko 23.7 g
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 49.9 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 641.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...