Urządzenia i Akcesoria
Esparguete de frutos do mar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 doses
Składniki
-
salsa15 g
-
água1200 g
-
sal2 c. chá de
-
esparguete320 g
-
dente de alho1
-
malagueta vermelha (opcjonalnie)1
-
azeite mais 1 fio p/ envolver40 g
-
tomate-cereja cortado em metades420 g
-
miolo de camarão250 g
-
miolo de mexilhão250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
1721 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
2116.8 kJ /
505.9 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
67.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linguine com camarão e couve
40 min
Salada de fusilli com calamares
50 min
Linguini com camarão e cogumelos
40 min
Massinha de camarão e amêijoas
40 min
Linguine com camarão e tomate-cereja
30 min
Arroz de marisco
45 min
Linguine com camarão, cogumelos e espargos
35 min
Amêijoas à Bulhão Pato
2 godz. 40 min
Esparguete preto com camarão
45 min
Spaghettini com mexilhão e molho arrabiata
30 min
Linguini com bacon e camarão
35 min
Arroz de lulas
1 godz.