
Urządzenia i Akcesoria
Esparguete com mexilhões e molho de mostarda
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 doses
Składniki
-
salsa15 g
-
água1200 g
-
sal1 c. chá de
-
esparguete350 g
-
manteiga40 g
-
chalota cortada em pedaços100 g
-
dentes de alho2
-
mostarda de Dijon20 g
-
vinho branco80 g
-
mexilhão fresco e limpo2000 g
-
tomate maduro s/ sementes, cortado em cubos300 g
-
natas50 g
-
limão (raspa e sumo)1
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
731 kcal /
3056 kJ
Białko
58 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista julho 2018
24 Przepisy
Portugalia
Portugalia