
Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta com pimentos, chouriço e anchovas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 unidades
Składniki
-
salsa15 g
-
azeite mais q.b. p/ pincelar50 g
-
chouriço s/ pele cortado em rodelas200 g
-
dentes de alho3
-
tomate em pedaços150 g
-
pimentos vermelhos cortados em tiras125 g
-
pimentos verdes cortados em tiras125 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
orégãos1 c. chá de
-
pão alentejano cortado fino12 fatias de
-
filetes de anchova em óleo escorridos (100 g aprox.)24
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
299 kcal /
1251 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista julho 2018
24 Przepisy
Portugalia
Portugalia