Filetes de trucha y espárragos con mantequilla de jengibre
TM6 TM5 TM31

Filetes de trucha y espárragos con mantequilla de jengibre

4.5 (35 ocen)

Składniki

  • 1 manojo de espárragos verdes
  • 4 filetes de trucha fresca limpia (aprox. 500 g) salpimentados
  • 200 g de agua
  • 1 trozo de jengibre fresco pelado (2 cm)
  • 50 g de mantequilla en trozos
  • 1 pellizco de sal
  • 1 chorrito de zumo de limón
  • 1 pellizco de pimienta molida

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1069.8 kJ / 256 kcal
Białko
25.4 g
Węglowodany
1.2 g
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy