Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di scalogno a metà
- 25 g di burro
- 900 g di latte parzialmente scremato
- 8 fette di pane raffermo a metà
- 4 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1370 kJ / 325 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestra di patate
50min
Vellutata di patate e robiola
45min
Vellutata di mais
20min
Acquacotta
50min
Crema di carote all'arancia
30min
Zuppa di pane nero
30min
Leek and tattie soup
40min
Crema di pomodoro
30min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1h 5min
Delizia di pollo al crescione
50min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20min
Uova filanti
15min