Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di scalogno a metà
- 25 g di burro
- 900 g di latte parzialmente scremato
- 8 fette di pane raffermo a metà
- 4 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1370 kJ / 325 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Minestra di semolino
30 Min
Maccheroni cheese
55min
Crema di pomodoro
30 Min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
Vellutata di mais
20min
Zuppa di pane nero
30 Min
Pasta sfiziosa
30 Min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1 Std. 10 Min
Smacafam
55min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min