Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta biscotto ai cereali
- 6 uova
- 50 g di farina tipo 00
- 70 g di farina di cereali
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle
- 1 pizzico di aglio in polvere (opcjonalnie)
- 200 g di stracchino
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Nadalin
6 Std. 30 Min
Sformatini di verza e mortadella
1hod. 30min
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7h 30min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50 Min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Girelle alle erbe con bresaola
8 Std.
Mini tortini alla pizzaiola
55 Min
Fiocchi
7h 30min
Crocchette di borlotti
40 Min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min