
Urządzenia i Akcesoria
Francuski deser z truskawkami (millasson)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 porcji
Składniki
-
truskawek, świeżych przekrojonych na pół400 g
-
masła40 g
-
mleka 3,2 % tłuszczu400 g
-
mąki tortowej130 g
-
cukru150 g
-
jajka4
-
rumu20 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
172 kcal /
718 kJ
Białko
4.89 g
Tłuszcz
6.37 g
Węglowodany
23.74 g
Błonnik
0.92 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TRUSKAWKI
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ciasto muffinowe z truskawkami i migdałową kruszonką
1 Std.
Ciasto z truskawkami
8 Std. 30 Min
Ciasto twarogowe z agrestem
50 Min
Ciasto z winogronami i oliwą z oliwek
1 Std. 40 Min
Ciasto z jagodami pod bezową kołderką
2 Std.
Ciasto gruszkowe z orzechami włoskimi
1 Std. 35 Min
Ciasto z jabłkami
1 Std. 20 Min
Ciasto jogurtowe z suszonymi śliwkami (bez cukru)
2 Std.
Ciasto piaskowe z jabłkami
1 Std. 10 Min
Ciasto z jabłkami (apple pie)
1 Std. 10 Min
Clafoutis z rabarbarem
50 Min
Clafoutis (wiśnie w cieście)
1 Std.