Salsa al formaggio di pecora

Salsa al formaggio di pecora

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di pomodori maturi in quarti
  • 20 g di burro
  • 100 g di formaggio di pecora a pezzi
  • 50 g di panna acida (30% di grassi)
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 2 rametti di basilico fresco le foglie lavate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6 g
Kalorie 777 kJ / 185 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...