Salsa al formaggio di pecora
TM5 TM6

Salsa al formaggio di pecora

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di pomodori maturi in quarti
  • 20 g di burro
  • 100 g di formaggio di pecora a pezzi
  • 50 g di panna acida (30% di grassi)
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
777 kJ / 185 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy