Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori maturi in quarti
- 20 g di burro
- 100 g di formaggio di pecora a pezzi
- 50 g di panna acida (30% di grassi)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di origano secco
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 777 kJ / 185 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di riso
55min
Salsa al prezzemolo
20 min
Fagottini al profumo di mare
1h 40min
Long Island Icetea
5 min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45min
Salsa alle arachidi
1h 20 min
Lattughe ripiene
1h 10min
Galette des rois alle mele caramellate
3h
Bloody Mary
10 min
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10 min
Risolatte
1h
Coppa al cioccolato e panna montata
4h 20min