Wersje kompatybilne
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 380 g di acqua
- 2 cucchiaino di sale
-
200
g di cavolo riccio (kale)
lub 200 g di verza - 200 g di patata americana dolce
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 180 g di bulgur (vedere consigli)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 melagrana
- ½ mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate (opcjonalnie)
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di cavolo rosso a pezzi (opcjonalnie)
- 20 g di succo di melagrana
- 20 g di succo di limone
- 20 g di salsa tahin (Sesampaste)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1707 kJ / 408 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 min
Burger vegan
5óra
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1h 20min
Bevanda calda alla nocciola (vegan)
15 min
Involtini vegan estivi
45 min
Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame
40 min
Formaggio alle noci
20 Std. 30 Min
Pure Sunrise
Nessuna valutazione
Couscous di cavolfiore (vegan)
15 min
Sorbetto al limone
8h 30min
Pasta brisée
10 min
Pasta gratinata
50min