Urządzenia i Akcesoria
Smoked Trout Dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
10 portions
Składniki
-
lime thin peel only, no pith, plus 2 tbsp lime juice1
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
jalapeño pepper (opcjonalnie)¼
-
fresh tarragon leaves only5 sprigs
-
avocado quartered1
-
cream cheese room temperature, cut into pieces10 oz
-
sour cream10 oz
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked trout bones removed, cut into pieces10 oz
-
cucumbers sliced, to serve
-
baby carrots to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Tzatziki
20 min
Hawaiian Summer Rolls
1 godz.
Texas White Bean Salad
15 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 godz. 30 min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Shrimp Mousse
35 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168 godz. 20 min