Urządzenia i Akcesoria
Smoked Trout Dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
10 portions
Składniki
-
lime thin peel only, no pith, plus 2 tbsp lime juice1
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
jalapeño pepper (opcjonalnie)¼
-
fresh tarragon leaves only5 sprigs
-
avocado quartered1
-
cream cheese room temperature, cut into pieces10 oz
-
sour cream10 oz
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked trout bones removed, cut into pieces10 oz
-
cucumbers sliced, to serve
-
baby carrots to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango Chutney
1 Std. 20 Min
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2 Std. 30 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Roasted Red Pepper Aioli
20 Min
Hawaiian Coleslaw
15 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Artichoke and Butterbean Dip
10 Min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 Min
Mushroom and Artichoke Dip
25 Min
Black Bean Dip
5 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min