Urządzenia i Akcesoria
Smoked Trout Dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
10 portions
Składniki
-
lime thin peel only, no pith, plus 2 tbsp lime juice1
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
jalapeño pepper (opcjonalnie)¼
-
fresh tarragon leaves only5 sprigs
-
avocado quartered1
-
cream cheese room temperature, cut into pieces10 oz
-
sour cream10 oz
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked trout bones removed, cut into pieces10 oz
-
cucumbers sliced, to serve
-
baby carrots to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Tuna Tapenade
5 min
Asian dipping sauce
25 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Smoked Onion Dip
10 min
Game Day Guacamole
1 godz.
Blue Cheese and Pear Dip
10 min
Blue Cheese Soufflés
45 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 godz.
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min