Urządzenia i Akcesoria
Aïoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves3
-
medium egg1
-
lemon juice1 tsp
-
mustard (opcjonalnie)1 tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 25 g
Sód
168.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
805.7 kJ /
192.6 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20 min
Mayonnaise
5 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Lemon Caper Aioli
10 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Tzatziki
20 min
Aioli
10 min
Salsa Verde
10 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min