Urządzenia i Akcesoria
Aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 jar
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic cloves peeled50 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
2.9 g
Kalorie
11556 kJ /
2762 kcal
Tłuszcz
299.9 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Frozen Negroni
3 godz. 15 min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14 godz. 20 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Tzatziki
20 min
Cottage cheese
4 godz. 30 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Hollandaise sauce
15 min
Empanada pastry
45 min
Duck foie gras
24 godz.
Aïoli
5 min