Urządzenia i Akcesoria
Aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 jar
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic cloves peeled50 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
2.9 g
Kalorie
11556 kJ /
2762 kcal
Tłuszcz
299.9 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Brak ocen
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Chocolate nougat bars
2 godz. 30 min
Crushed Ice
5 min
Falafel
1 godz. 25 min
Béarnaise Sauce
15 min
Roquefort Sauce
20 min
Aïoli
5 min
Orange curry dressing
10 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Arancini
2 godz. 10 min