Urządzenia i Akcesoria
Aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 jar
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic cloves peeled50 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
2.9 g
Kalorie
11556 kJ /
2762 kcal
Tłuszcz
299.9 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Hollandaise Sauce
15 min
Sabayon
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Aïoli
5 min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 godz. 30 min
Caipiroska
5 min
Hollandaise sauce
15 min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 godz.
Popcorn Ice Cream Dessert
9 godz. 25 min
Basil oil
10 min
Bordelaise Sauce
55 min
Hollandaise Sauce
15 min