
Urządzenia i Akcesoria
土耳其優格蛋餅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
希臘優格醬
-
希臘優格200 克
-
乾燥蒔蘿¼ 茶匙
-
新鮮巴西利 ,切碎5 克
-
蒜頭 ,切碎5 克
-
蜂蜜20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
香辣奶油淋醬
-
奶油20 克
-
椰子油10 克
-
乾辣椒碎1 茶匙
-
匈牙利甜紅椒粉1 ½ 茶匙
-
水500 克
-
蛋4 顆
-
皮塔餅 (Pita)4 片
-
黑胡椒粗粒1 茶匙
-
油漬蕃茄乾 (約10克),切碎3 顆
-
檸檬 ,只取皮屑1 顆
-
山羊乳酪 ,剝碎60 克
-
白芝麻3 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
761.7 kcal /
3184 kJ
Białko
36.7 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
95.7 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

關於雞蛋
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan