Urządzenia i Akcesoria
Summer ice cream cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Berry coulis
-
fresh raspberries (see Tips)200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon)20 g
Summer ice cream cake
-
shortbread biscuits230 g
-
blanched almonds toasted70 g
-
raw sugar50 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)300 g
-
rose water½ tsp
-
dried cranberries50 g
-
green seedless grapes plus extra for decorating100 g
-
red seedless grapes plus extra for decorating100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
fresh raspberries (opcjonalnie) for decorating
-
strawberries (opcjonalnie) for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
173.9 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
2116.3 kJ /
503.9 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
49.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lychee sorbet cocktail
24h 5min
Cheesecakes in jars
4h
Berry marshmallow slice
2h 30min
Coconut lime spritzer
5min
Lemon cake
2h
Berry mousse
5h
Umali
1h 25min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
The Great Aussie "bite"
8h 35min
Chocolate fondant cake
40min