Urządzenia i Akcesoria
Summer ice cream cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Berry coulis
-
fresh raspberries (see Tips)200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon)20 g
Summer ice cream cake
-
shortbread biscuits230 g
-
blanched almonds toasted70 g
-
raw sugar50 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)300 g
-
rose water½ tsp
-
dried cranberries50 g
-
green seedless grapes plus extra for decorating100 g
-
red seedless grapes plus extra for decorating100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
fresh raspberries (opcjonalnie) for decorating
-
strawberries (opcjonalnie) for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
173.9 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
2116.3 kJ /
503.9 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
49.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked cherry crumble cheesecake
1 godz. 25 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Apricot liqueur
1 godz.
Almond biscotti
1 godz. 10 min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Fig and walnut ice cream
8 godz. 40 min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 godz. 5 min
Cranberry and rosemary chutney
45 min
Steamed coconut custards
45 min
Chocolate Frangelico® gelato
28 godz.