
Urządzenia i Akcesoria
Tomatenrisotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken100 g
-
Zwiebel halbiert1
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Olivenöl20 g
-
Tomaten in kleinen Stücken400 g
-
Risottoreis260 g
-
Weißwein150 g
-
Wasser300 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
485 kcal /
2030 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
71 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Risotto, ti amo!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy