
Urządzenia i Akcesoria
藜麥鮪魚腰果醬沙拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
藜麥 ,洗淨,瀝乾80 克
-
罐裝鮪魚 ,瀝乾水份185 克
-
水550 克
-
板豆腐 ,切塊(約2公分)100 克
-
無鹽烤腰果40 克
-
檸檬汁10 克
-
蘋果醋15 克
-
黑糖10 克
-
葡萄籽油30 克
-
鹽½ 茶匙
-
奶油萵苣50 克
-
小黃瓜 ,去籽,切絲20 克
-
洋蔥 ,切絲30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
425 kcal /
1776.4 kJ
Białko
22.9 g
Tłuszcz
27.3 g
Węglowodany
24.8 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

運動後補給
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan