Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 白芝麻
- 80 克 小魚乾
- 40 克 蝦米
- 330 克 油
- 75 克 醬油
- 15 克 香油
- 20 克 黑麻油
- 50 克 蒜頭
- 80 克 無鹽烤花生
- 10 克 乾薑粉
- 50 克 椰子粉
- 1 大匙 辣椒粉
- 2 茶匙 五香粉
- 10 克 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 20725.9 kJ / 4958.4 kcal
- Białko
- 130 g
- Węglowodany
- 95.6 g
- Tłuszcz
- 466 g
- Tłuszcz nasycony
- 793.7 g
- Błonnik
- 34.1 g
- Sód
- 7225.9 mg