
Urządzenia i Akcesoria
筒仔米糕
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 杯
Składniki
甜辣醬
-
紅辣椒醬2 大匙
-
番茄醬1 大匙
-
糖30 克
-
水100 克
-
馬鈴薯粉½ 茶匙
筒仔米糕
-
圓糯米450 克
-
醬油50 克
-
糖30 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
豬肉,去筋 ,切長條 (5公分x1公分x0.5公分)200 克
-
油30 克
-
乾香菇 (約20克),浸泡至軟、切條12 - 15 朵
-
蝦米 (opcjonalnie)50 克
-
水600 克
-
香菜 ,略切、裝飾用5 根
-
無鹽烤花生 ,略切、裝飾用10 克
Wartości odżywcze na 1 杯
Kalorie
278 kcal /
1163 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan